Osipaju se redovi dobojskog premijerligaša!

Možda i najbolji fudbaler Sloge u prošloj sezoni Ajdin Redžić nalazi se u Grčkoj, gdje bi trebao potpisati Ugovor sa pvoligašem Asterasom!

Redžić prolazi ljekarske preglede i ukoliko bude sve u redu staviće paraf na novi Ugovor, čime bi napravio veliki iskorak u svojoj karijeri.

Zanimljivo da ga u Asterasu čeka Vladimir Ilić, jedan od trenera u Stručnom štabu, i čovjek koji je veoma uspješno sarađivao sa Redžićem za vrijeme njegovog angažmana u Krupi, gdje je i proveo najveći dio svoje karijere.

Pored kanjona “Tijesno” i Sloge nosio je i dres Rudar Prijedora u njegovim premijerligaškim danima. Redžić je bio i mladi reprezentativac BiH, predviđana mu je sjajna karijera, ali povrede su ga udaljile od tog cilja, barem za sada, ali čini se da bi grčka avantura mogla ponovo biti zalet za neke velike stvari….

Da je ovo tačna informacija potvrđuju i sportske novine “grčka gazeta”, koja je u svom internet izdanju objavila opširniju priču o dolasku Redžića u Asteras, a mi smo tu siku i tekst podijelili na našoj naslovnoj stranici…..