Vladimir Radovanović, nije više trener Košarkaškog kluba Mladost iz Mrkonjić Grada, koji se takmiči već 16 sezona u Premijer ligi BiH. Vladimir Radovanović i uprava Košarkaškog kluba Mladost sporazumno su raskinili ugovor, tako da je uprava kluba u potrazi za novim trenerom.

Predsjednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Mladost Krstan Tomić, kaže da je trener Vladimr Radovanović obavijestio upravu da podnosi ostavku, jer ekipa bilježi loše rezultate.

-Prihvatili smo ostavku Radovanovića, koji je dobro radio u klubu, ali jednostavno ekipa je bilježila loše rezultate. Te činjenice i on je bio svejstan, pa je odlučio da mjesto ustupi drugom treneru koji će pokušatai “razdrmati ekipu , kojoj je očito potrebna šok“ terapija. Razišli smo se na korektan način, jer je Radovanović to zaslužio svojim radom u klubu. Pitanje trenera moramo hitno riješiti i očekujem da ćemo to pitanje rješiti što za dan dva – kaže Tomić.

Ekipa Mladosti u dosadašnjiš šest odigranih kola zabilježila je samo jednu pobjedu i pet poraza. Poslednji poraz u subotu od Bosne prelio je čašu i upalio alarm u klubu da se nešto mora mijenjati.

Tekst i Foto: Slobodan Dakić