Po kiši pobjeda Kozare u sudaru sa BSK-om (1:0)! Ovim trijumfom tim iz Gradiške izjednačio se sa BSK-om na tabeli, sedma i osma pozicija sa po 24 boda.

Od prve minute, iako uslovi nisu bili baš pogodni, igra se otvoreno i napadački. Prvi prijete gosti u 7. minutu preko Perovića, ali Glišić njegov šut izbacuje u korner. Minut kasnije, ponovo Glišić odlično interveniše i zaustavlja pokušaj Đorđevića. Dobro igraju gosti iz Banjaluke i ne dozvoljavaju fudbalerima Kozare da preuzmu inicijativu. U 26. minutu pokušava Bokić sa ruba šesnaesterca, ali je Modić siguran na golu BSK-a. Na drugoj strani uzvraća Stojičić, ali Glišić izbacuje u korner. U 38. minutu Tešić odlično iznosi loptu sa svoje polovine, vara dva igrača i šutira sa sedamnaest metara, ali Modić brani.  Dva minuta kasnije, Veljkić prodire i odlično upošljava Bokića, ali ovaj slabo zahvata loptu i odbrana BSK-a interveniše. Odlično šutira Savanović u 42. minutu, ali stativa spašava gol Kozare i na poluvrijeme se odlazi bez promjene rezultata.

Čim je počelo drugo poluvrijeme, nakon kornera za BSK pokušava Runić, ali Glišić zaustavlja njegov šut. Uzvraća Kozara na drugoj strani, ali Modić boksovanjem izbija loptu prije Asentića koji je najviši u skoku. Pet minuta kasnije, Rastoka jako šutira, ali je zamalo neprecizan. U 58. minutu Bokić bježi odbrani BSK, i iskosa prebacuje istčalog Modića, ali lopta završava zamalo pored gola. Minut kasnije, sa dvadesetak metara šutira Kujundžić, ali Glišić paradom loptu ispod prečke izbacuje u korner. U 66. minutu Sadiković jako šutira, Modić odbija udarac, pokušava Asentić, ali lopta odlazi pored gola. U 70. minutu Sadiković poslije brze akcije Kozare šalje loptu do Rastoke koji šutira pored istrčalog Modića i dovodi Kozaru u vođstvo.

U 74. minuti Rastoka nakon starta nad igračem BSK-a dobija žuti karton, a par trenutaka kasnije sudija Maletić mu pokazuje put u svlačionicu zbog neodgovarajućeg rječnika, i Kozara ostaje na terenu sa deset igrača.

Iako se Kozara brani sa igračem manje, u 78. minutu Bokić bježi odbrani BSK-a izlazi pred Modića, ali slabo zahvaća loptu po raskvašenom i blatnjavom terenu i Modić je lako hvata. Pokušava Savanović na drugoj strani, ali njegov šut završava pored gola. Dobro se brani Kozara a Bokićev pokušaj nakon prodora u 88. minutu blokira odbrana izbacivši loptu u korner. Burnim aplauzom je ispraćen Bokić sa tribina kada je zamijenjen u sudijskoj nadoknadi, a posljednju šansu za Kozaru nakon što Asentić ostavlja loptu za Popovića, sprečava istrčavanjem Modić, dok sudija Maletić svira kraj, i Kozara dolazi do nove pobjede.

KOZARA – BSK 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Rastoka (70). Stadion: Gradski “Velimir Sombolac”. Gledalaca: 150. Sudija: Stefan Maletić. Pomoćnici: Slobodan Marković i Njegoslav Bošković (svi iz Bijeljine). Delegat: Mirko Duvnjak (Rogatica). Kontrolor: Goran Muharemović (Istočno Sarajevo). Žuti kartoni: Veljkić, Rastoka, Pepić (Kozara), Stojičić, Terzić (BSK). Crveni karton: Marinko Rastoka (Kozara) u 74. minutu.

Kozara: Glišić, Bubić, Tešić, Bokić, Rastoka, Ilić (od 46. Popović), Delić, Veljkić (od 63. Pljevaljčić), Sadiković, Pepić, Asentić.

BSK: Modić, Šaula, Moconja, Đorđević, Perović, Savanović, Stojičić, Terzić, Kujundžić, Petrović, Runić.