I Leotar će u 2024. godini dobiti odlične uslove za tad!

Naime, u toku su završni radovi “grube faze” radova na izgradnjui terena sa vještačkom podlogom u bivšoj kasarni “Vojvoda Luka Vukalović”.

Po okončanju projekta, Trebinje će dobiti moderan teren sa vještačkom podlogom sa pratećim objektima (svlačionice, tribine, reflektori), dok će samu podlogu donirati Fudbalski savez Republike Srpske u okviru projekta “Izgradnja devet terena sa vještačkom trvom u Republici Srpskoj”.

Stadion će zadovoljavati sve uslove za odigravanje prvenstvenih utakmica omladinskih kategorija, te uslove za treniranje i odigravanje prijateljskih utakmica prvog tima. Na taj način, teren stadiona u Policama će biti mnogo manje eksploatisan i u mnogo boljem stanju nego što je to slučaj u posljednjih nekoliko godina, kada su na njemu trenirale i igrale sve selekcije našeg kluba.

– Želimo da se zahvalimo gradskoj upravi na čelu sa Gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, koji su prepoznali potrebe kluba i grada za jednim ovakvim objektom, te izdvojili sredstva iz budžeta za njegovu izgradnju, kao i Elektroprivredi Republike Srpske na čelu sa direktorom Lukom Petrovićem, bez čije podrške bi naš klub vjerovatno čekao još duže vremena na jedan ovakav teren – istkali su u trebinjskom prvoligašu.

Tereni su do sada otvoreni u Banjaluci i Laktašima, a prestalih sedam očekuje se u godini pred nama.