Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predsjednik Upravnog odbora FK Borac Vico Zeljković potpisali su Ugovor o realizaciji rekostrukcije rasvijetnih tijela- reflektora na Gradskom stadionu.

– Ponovo imamo Borac na međunarodnoj sceni. Radujem se što ćemo u avgustu gledati Borac, možda i u Banjaluci u Evropi – započeo je priču prvi čovjek Banjaluke Igor Radojičić.

-Imaćemo još jedan novi teren sa vještačkom travom kod tržnog centra “Delta”. Postoji interes Borca, ali i drugih za treninge. Teren će biti besplatan za sve klubove, pa i Borac, i njegovu izgrdnju, i održavanje u potpunosti će finansirati grad Banjaluka – naglasio je Radojičić.

Vrijednost cijelog projekta je 530.000 KM.

-Kao što je gradonačlnik Radojičić naglasio, Borac jeste najveći klub Banjaluke, ali i Republike Srpske. Poznato vam je da su ovi reflektori urađeni davno, 70-ih godina prošlog vijeka, imali smo i nedavno problema sa njima. Instalacija i radovi počinju za nekoliko dana, a svjetiljke u roku od mjesec dana – naglasio je Zeljković, pa nastavio o još jednoj kapitalnoj invsticiji:

– Kupili smo autobus koji će biti u vlasništvu Borca. Ne samo za prvi tim, već koristiće ga i naše omladinske selekcije. Predstavljanje je trebalo biti danas, ali odložili smo ga za nekoliko dana. Autobus u našim bojama je tu – istakao je prvi čovjek Borca, i dodao da se kreće u postavljanje bar koda čitača, što je jako bitno za evropske utakmice, jer sa njima će se moći igrati čak i drugo pretkolo Evrope na Gradskom stadionu.