Fudbaleri bijeljinskog premijerligaša Radnika počeli su sa pripreme za novu sezonu!

Prozivku je izvršio  trener Mladen  Žižović i njemu  su se javili uglavnom svi pozvani igrači, bilo je i nekih koji nisu došli, ali narednih dana znaće se konačan spisak na koje se može računati.
Ranije su ekipu napustili  štoper Darko Zec i  golman Branislav Ružić. Na prozivku nisu došli  napadači Nenad Srećković  i Šefko Okić.
Novo ime je zasad  Radoslav Aleksić koji je stigao iz Krupe.
Ugovore sa Radnikom su produžili ranija Aleksandar Vasić, a proteklih dana i  Velibor Đurić, i goolman Mladen Lučić za još jednu godinu,  a Nedim Mekić na dvije godine.
Pozivu se odazvao i kapiten Dino Beširević ali on je na izlaznim vratima pošto ima nekoliko primamljivih ponuda koje odgovaraju i za Radnik, a prvenstveno njemu. Da li će još ko otići zasad se nezn,a ali se zna da će biti i nekih novih imena,  ali otom-potom.
-Pripreme ćemo obaviti u Bijeljini gde su uslovi dobri. Prva utakmica je zakazana sa Čukaričkim u Beogradu 25 juna, pet dana kasnije protivnik će biti ekipa Krila Sovjetov iz Rusije u Staroj Pazovi. Tražimo još neke rivale. Kako se vidi oslonac će biti  igrački kadar iz protekle sezone. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti za novu sezonu gde želimo novo dokazivanje –rekao je trener Mladen Žižović
                                                                                   Mijodrag Jakovljević