Fudbaleri bijeljinskog premijerligaša Radnika počeli su sa pripreme za novu sezonu!

Prozivku je izvršio  trener Mladen  Žižović i njemu  su se javili uglavnom svi pozvani igrači, bilo je i nekih koji nisu došli, ali narednih dana znaće se konačan spisak na koje se može računati.
Ranije su ekipu napustili  štoper Darko Zec i  golman Branislav Ružić. Na prozivku nisu došli  napadači Nenad Srećković  i Šefko Okić.
Novo ime je zasad  Radoslav Aleksić koji je stigao iz Krupe.
Ugovore sa Radnikom su produžili ranija Aleksandar Vasić, a proteklih dana i  Velibor Đurić, i goolman Mladen Lučić za još jednu godinu,  a Nedim Mekić na dvije godine.
Pozivu se odazvao i kapiten Dino Beširević ali on je na izlaznim vratima pošto ima nekoliko primamljivih ponuda koje odgovaraju i za Radnik, a prvenstveno njemu. Da li će još ko otići zasad se nezn,a ali se zna da će biti i nekih novih imena,  ali otom-potom.
-Pripreme ćemo obaviti u Bijeljini gde su uslovi dobri. Prva utakmica je zakazana sa Čukaričkim u Beogradu 25 juna, pet dana kasnije protivnik će biti ekipa Krila Sovjetov iz Rusije u Staroj Pazovi. Tražimo još neke rivale. Kako se vidi oslonac će biti  igrački kadar iz protekle sezone. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti za novu sezonu gde želimo novo dokazivanje – rekao je trener Mladen Žižović
                                                                                   Mijodrag Jakovljević