Bijeljinski Radnik je hit “proljeća” ali i cijele sezone. Želja je da se isti trend nastavi u svim strukturama, zaključak je Upravnog odboa bijeljinskog premijerligaša!

Jednoglasno je usvojen izviještaj o  takmičarskim rezultatima koji je podnio trener Mladen Žižović. Razmatran je i finansijski izviještaj za  2017. godinu i dobio  je pozitivnu ocijenu.
Bilo je riječi i o postavljanju reflektora. Razmatrane su aktivnosti i usvojene su vezane za projekat “gol”.
Usvojen je plan aktivnosti  za utakmicu sa Sarajevom koja se igra na Gradskom staduinu kao i prijateljski susret sa Partizanom  koji se igra 24. marta u Bijeljini.
Jednoglasno je razriješen dužnosti potpredsjednik Stevo Filipović, a na njegovo mjesto postavljen je ugledni  privrednik iz Bijeljine  Ljubomir Stević.
-Ponosan sam na tešku godinu koja je iza nas. U novu godinu smo ušli kako se moglo poželiti. Obezbijedili  smo  učešće u ” Ligi za prvaka”. Trener Mladen Žižović sa igračima je u proljeće napravio  “bum” u prvenstvu što je za svaku pohvalu. Ova godina je pred nama puna izazova počevši na nastavku uspiješnih rezultata i sada na inftastrukturi. Moramo graditi reflektore, teren sa vještačkom travom. Vjerujem da će i to biti ostvareno. Za ave to su nam potrebna velika finansijska sredstva, ali uz pomoć FS BIH, Grada Bijeljina, možemo izaći na kraj sa ovim kapitalnim projektima. Smatram da će  Radnik i dalje imati respektabilni cilj u elitnom društvu i biti  istinski brend Semberije, Republike Srpske i BiH – rekao je predsjednik  Mladen Krstajić.
Mijodrag Jakovljević