U drugom kontrolnom meču, tokom priprema na Zlatiboru, fudbaleri Krupe su deklasirali čačanski Borac sa čak 7:0. U strijelce se upisalo sedam različitih igrača, a jedan od njih je i najiskusniji prvotimac premijerligaša iz kanjona Vrbasa Bojan Puzigaća.

– Iako mi nije u opisu posla da dajem golove, nekako sam se uvijek nalazio na pravom mjestu i kroz karijeru sam postigao zaista dosta pogodaka, možda i više nego što bi se od jednog lijevog beka očekivalo. Doduše, prošlo prvenstvo se nisam nijednom upisao u strijelce, pa mi je ovaj gol protiv Čačana nekako posebno drag – poručio je Puzigaća.

Krupljani već desetak dana odrađuju drugi dio priprema, a iskusni defanzivac ističe da njegovi mladi saigrači odlično izdržavaju žestok tempo koji im je nametnuo šef stručnog štaba Zoran Marić.

– Imamo solidnu, mladu ekipu i za nas je odlična stvar što smo zadržali gotovo kompletan tim od prošle godine. Taj njihov rad i odgovoran pristup daje garanciju da će Krupa, uz tri ili četiri pojačanja koja očekujemo da dođu, biti konkurentna u borbi za mjesto u sredini tabele – tvrdi Puzigaća.

Proteklu sezonu nekadašnji prvotimac BSK-a, Borca, Čelika i Sarajeva je iskoristio za trenersko školovanje, jer jednoga dana kada odluči da završi karijeru ima želju da se bavi trenerskim pozivom.

– Posjedujem B licencu i planiram da naredne godine upišem i školovanje za A licencu. Dok to ne završim, nemam namjeru da prestanem sa igranjem jer mislim da mogu da pomognem Krupi i ovim mladim igračima, kako na terenu svojim iskustvom, tako i sa savjetima jer ovaj klub ima zaista sjajnu perspektivu – zaključio je Puzigaća.

“Glas Srpske”