Pred svojim navijačima praktično novi tim “krojača” dočekaće mladu, ali poletnu i agresivnu banjalučku ekipu koju predvodi legendarni golman banjalučkog Borca Asmir Avdukić.

Šef stručnog štaba derventskog prvoligaša Dario Purić kaže da su pripreme provedene u skladu sa planom te da je ekipa spremna.

 Imali smo teren sa vještačkom podlogom na raspolaganju, a i vrijeme nas je manje-vise poslužilo tako da smo sve odradili kako smo i planirali. Ekipa je poprilično promijenjena, a kroz pripreme smo pokušali da složimo sve kockice i mislim da smo uspeli u velikoj mjeri. Sigurno je da će biti teška utakmica jer smo imali dugu pauzu i prve utakmice uvijek su nepredvidive, ali sam mišljenja sam da smo spremni. Sigurno je daćemo dati svoj maksimum da dođemo do pobjede – naglasio je Purić.

Za Tekstilac je ovo veoma važan meč, s obzirom da bi eventualna pobjeda dala podsterk podmlađenoj ekipi i dodatno je približila sredini tabele.

Susret na Gradskom stadionu u Derventi odigraće se u subotu, 5. marta, sa početkom od 14.00 časova, a ulaz je besplatan.

“Derventacafe”