Mladost je očekivano savladala Kladare u meču 13. kola na Regionalnom Zapadu. Bez problema pukla je petarda u Kotor Varošu (5:0)!

Seriju je otvorio Avdić u 16. minutu nakon centašuta, Vučenovića spušta loptu glavom, a Avdić sa tri metra matira Kresovića. Pet minuta kasnije već se mogao nagovijestiti pobjedik. Avdić je prošao po desnoj strani, uslijedila je povratna lopta za Đakovića i već je 2:0!

To je bio i rezultat prvih 45 minuta, a u nastavku još tri lopte u mreži Kladara. Igrao se 58. minut kada je Tepić dugom loptom pronašao Mušanovića, koji izlazi 1 na 1 sa čuvarom mreže gostiju i rutinski šalje loptu u mrežu za 3:0. u i već je 4:0. Odličnu igru cijele ekipe Mladosti potvrdio je rezervista Muždekić u 82. minutu, poslije asistencije Đakovića za konačnih 5:0.

Mladost je ovim trijumfom izbila na 5. poziciju sa 21 bodom, dok su Kladari pretposlednji sa 9.

MLADOST (KV) – KLADARI 5:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Avdić (16), 2:0 Đaković (21), 3:0 Mušanović (58), 4:0 Avdić (75), 5:0 Muždekić (82). Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 100.  Sudija: Slaviša Šarić (Gradiška). Pomoćnici: Bojan Aničić i Srđan Vuković (oba iz Laktaša). Delegat: Goran Puač (Banjaluka).

Mladost (KV): Duraković, Bašić, Hibić, Vučenović, Hadžiselimović, Tepić, Stupar, Hibić, Avdić, Mušanović (od 81. Muždekić), Đaković.

Kladari: Kresović, Dabić, R. Zelenac, Grahovac, Zrnić, Savanović, Malić, Todorović, Gajić, Đogić, Marjanović (od 64. Radak).