Fudbalski klub Proleter održao je Skupštinu kluba na kojoj je doneseno nekoliko važnih odluka za funkcionisanje ovog drugoligaša iz Teslića.

Novi predsjednik jeste Dobrinko Lukić, a potpredsjednik Skupštine je Vladimir Simić, a klub je dobio i novi Upravni odbor, kao i Nadzorni odbor.

Novoizabrani predsjednik Uprave kluba Dobrinko Lukić izrazio je očekivanje da će ambicije kluba koje su zacrtane u programu rada, što se tiče i organizacionog i takmičarskog dijela u ovoj polusezoni biti ostvarene.

– S obzirom na trenutno stanje u FK Proleter svjesni smo da je najvažnije da klub stane na zdrave noge. Ono što javnost i navijače najviše interesuje, novi Upravni odbor počeo je s radom i jedan od zadataka je imenovanje stručnog štaba kluba. Mogu da kažem da će Upravni odbor već na sutrašnjoj sjednici imenovati Darijana Grbića za Šefa Stručnog štaba – poručio je novoizabrani predsjednik Dobrinko Lukić.

Proleter je jesen na drugoligaškom zapadu završio na skromnom12. mjestu sa 18 bodova, što je svakako daleko od zacrtanih ciljeva, a ekipu sa “Radolinke” je tokom zime napustio i najbolji igrač posljednje dvije sezone Nikola Kopanja.