U Mostaru nema jeseni i zime. Mostar je pogodio fenomenalni dobitak od 9.000 KM, koji je definitivno obradovao srećnog igrača i zapalio atmosferu na maksimum.

Igračima vrlo dobro poznata igra Solar King, ovog puta bila je iznimno srećna za Mostarca. Naime, ko zna taj i umije. Nekima poluvrijeme fudbalske utakmice, nije samo smaranje i čekanje drugog poluvremena, nekima je to prilika za fantastičnu zabavu. I, sad još, kad se ta zabava senzacionalno isplati, sa magičnim DOBITKOM od 9.000 KM, onda definitivno zime nema. Meridian Online Kazinoje tako srećnog igrača obradovao senzacionalnim dobitkom u samo 10tak minuta igranja. Sigurno će poluvrijeme ove utakmice pamtiti više nego samu utakmicu.

Ukoliko i ti želiš da se okušaš, u online zabavi bez premca, te da pokupiš bonuse, meridianbet.ba je pravo mjesto neiscrpne zabave i najvećih bonusa. Za fenomenalnih 100 BESPLATNIH SPINOVA, treba samo da klikneš na OVAJ LINK, a ukoliko si više igrač sportske prognoze i iz nekog neobjašnjivog razloga, još uvijek nemaš nalog na Meridianu, sad je šansa za 20 KM BONUS, da BEZ RIZIKA naplatiš svoje znanje..

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!