Višestruki šampion BiH, ŽOK “Bimal-Jedinstvo” iz Brčkog, jedanaest puta uzastopni prvak BiH, u sledeću sezonu će ući sa dosta izmenjenim sastavom.

Ekipu su napustile Verica Simić, Ajla Paradžik, Milica Radović i Elena Babić koje karijere nastavljaju u inostranstvu, a od aktivnog igranja oprostile su se Ajla Sinanović i Dijana Vasić. Gotovo kompletna prva postava treba da se oformi, a od igračica iz prošlog prvenstva na raspolaganju treneru Smailu Pezeroviću ostale su kapiten Sandra Mitrović, tehničar Vera Kostić, srednji blokeri Ana Gajić i Žana Dragutinović, te mlađane  Rada Kostić, Ivana Radović i Duška Kenjalo.

U tek završenom prelaznom roku Uprava kluba je dobro “pazarila” te u svoje redove dovela Natašu Slijepčević na mjestu korektora, Milicu Krstojević kao trećeg srednjeg blokera, Jovanu Biberdžić, na poziciju primača serve.  Pregovori se vrše sa nekoliko  igračica na mjestu primača serve i libera, tako da će se uz još nekoliko perspektivnih igračica iz mlađih selekcija kluba kompletirati igrački kadar za početak priprema, koje je trener Pezerović zakazao za 7. avgust.