Fudbaleri Krupe krenuli su sa pripremama za novu sezonu, ali onu “bundesligašku”!

Turbulentno ljeto koje je donijelo mnogo toga na fudbalskom nebu Srpske ekipu iz kanjona “Tijesno” gurnulo je u Područnu ligu Banjaluka. Bilo je dileme da li će sastav uopšte i započeti novi proboj ispočetka, ali prevagnuo je sportski duh!

Upaljenji su motori, pa će pored juniora koji igraju Omladinsku Premijer ligu BiH, u boj krenuti i seniori, i to pod palicom trenera Draška Žarića, nekadašnjeg fudbalera banjalučkog Borc, koji je kao kapiten prvi podigao pehar šampiona BiH.

Na prozivci je imao čak 24 fudbalera.

– Prije svega želimo da stvorimo zdravu, domaćinsku atmosferu, u ovom trenutku rezultat nas ne interesuje. Gotovo svi igrači su iz našeg bazena, okoline Banjaluke, radićemo tri puta nedjeljeno, odigraćemo i koju kontrolnu utakmicu, jer prvenstvo siguno neće krenuti prije kraja avgusta. Želja je da stvorimo zdrav kolektiv, da fudbalerima bude drago kada dolaze na treninge i utakmice, da se družimo poslije mečeva, i da tako gradimo jednu novu atmosferu koja će biti zajamac jednog novog početka – rekao je Žarić.

Ono što je sigurno, Krupa će imati najbolje uslove u regionu u tom rangu takmičenja, a klupsko rukovodstvo ističe da se neće odstupiti ni milimetra kada je u pitanju održavanje stadiona, i sve ono što prati ulaganje u sportski kompleks.