Prozivka i u premijerligašu iz Bijeljine. Radni sastanak, tehnički sekretar Slobodan Đorđić, te Šef Stručnog štaba Mladen Žižović. Očekuje se uskro i dolazak predsjednika Mladena Krstajića, kako bi se koliko – toliko iskristalizovala situacija oko igračkog kadra u Radniku.

– Klub su do sada napustili Janković, Arnautović (prešao u Zvijezdu 09) i Blaić (istekla pozajmica), a novih igrača još uvijek nema, ali već u toku dana vodićemo određene razgovore sa eventualnim pojačanjima. Želja je da u klub dođu samo igrači koji će kvalitetom biti iznad ili u rangu sadašnjih fudbalera. Svakako da je pozitivna stvar  što se u trenažni proces vraćaju Martinović i Motika, i  nadam se da će oni pružiti partije kao i prije povreda. Srećni smo, ali i zadovoljni što su naši prvotimci  Beširović i Šerbečić pozvani u A selekciju, što samo pokazuje našu ispravnu politiku u pravcu da mladim igračima dajemo šansu. Primarni cilj je plasman u Ligu za prvaka, ali nije imperativ. Daćemo sve od sebe da u četiri preostala kola obezbijedimo doigravanje za prvaka, što će značiti veći broj kvalitetnih utakmica potrebnih za razvoj igrača, a najbitnija od utakmica koje slijede jeste susret sa Borcem u prvom kolu nastavka šampionata –poručio je Žižović.

Radnik će prvu pripremnu utakmicu odigrati 24. janura protiv Orašja, a rival za kontrolni meč  tri dana kasnije još uvijek se traži.  29. januara putuj se u Crnu Goru na desetodnevne pripreme u Rafailoviće, a po povratku je  ugovorena poslednja provjera za 10. februara  sa Bačkom u Bijeljini.

– Hvala lokalnoj zajednici, sponzorima i prijateljima kluba na pomoći koju daju, a u saradnji sa Gradom Bijeljina i FSBiH otpočeli smo aktivnosti na izgradnji reflektora i potrebne projektne dokumentacije.  U neposrednoj blizini stadiona postoji trafostanica visokog napona neophodna za rad reflektora koju je nekada koristila fabrika obuće “Zenit”, i ovaj podatak znatno će pojeftiniti, ali  i ubrzati planiranu investiciju – poručio je Đorđić.