Povuci – potegni, Fedor Pedragović na kraju ipak ostaje u Sloveniji!

Iako je najavljivan kao veliko pojačanje banjalučkog premijerligaša, sa kojim je prošao i kompletan pripremni ciklus uključujući i 15 dana na Zlatiboru, igrač sredine terena neće ponovo zaigrati na Gradskom stadionu, već će iz Radomlja u Celje!

Predragović je u slovenačkom prvoligašu najavljen kao veliko pojačanje, a sada je na 22-ogodišnjem igraču da se što brže uklopi u novu sredinu i konkuriše za najbolji sastav.

– Sve smo završili za pet minuta. Dočekali su me na vrhunskom nivou, od mene očekuju puno, uz opasku da ću imati mjesec dana “fore”da uhvatim ono što nisam bio sa ekipom. Vjerujem da ću im se odužiti na ukazanom povjerenju, a iskreno željan sam prave igre. Hvala i Upravi Borca koja je imala razumijevanja za mene, prije svega Branku Kovačeviću i Vici Zeljkoviću, koji su mi omogućili da s Borcem odradim pripreme, ali nekako sve se odigralo da je zbog papirologije moj ostanak u Sloveniji bio najrealnija opcija. Nije to onaj Borac kada sam prvi put igrao u njemu, puno je pozitivnih stvari koje su se izdešavale, vidi se da Borac krupnim koracima grabi ka velikim, gdje mu i jeste mjesto. Mojim nesuđenim saigračima sve najbolje, da obraduju navijače Borca i Banjaluku – poručio je Predragović za naš portal.

Predragović je prošao sve omladinske selekcije Borca, kao i reprezentacije BiH (-21), a poslednjih šest mjeseci proveo je u NK Radomlje, u Borcu je bio najavljen kao pojačanje, ali do realizacije ugovora nije došlo, pa je povratak u Sloveniju bio kao potuno slobodnog igrača.