U veoma zanimljivom meču odigranom na “Đolovima” Borac i Proleter podijeli su bodove (1:1), iako su gosti iz Teslića imali cijeli plijen u džepu!  Fudbaleri Proletera u 38. Minutu ostali su na terenu sa desetoricom igrača, jer je neoprezni Galamić u razmaku od samo dva minuta zaradio dvije javne opomene, pa je moro u svlačionicu. Malo ko je tada očekivao da će gosti ipak prvi doći do prednosti, a to se desilo u 54. minutu kada je mladi Milan Miladića  potegao sa nekih  25  metara i pogodio gol Krivdića.  Ipak, u 90. Minutu Borac dolazi do izjednačenja, kada je najblji igrač dubičana poslije kornera bio najviši u skoku u svom timu donosi vrijedan bod.

BORAC (KD) – PROLETER 1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Miladić (54), 1:1 Pralica (90). Stadion: “Đolovi”. Gledalaca: 100. Sudija: Željko Vukić  (Banja Luka). Pomoćnici: Miloš Đermanović (Čelinac) i Mladen Đokić (Banja Luka). Delegat: Željko Babić (Srbac). Žuti kartoni: Pušibrk, Radaković (Borac), Miladić, Lale (Proleter). Crveni karton: Dejan Galamić  (Proleter) u 38. minutu.

Borac (KD): Krivdić, Pekić, Radaković, Đenadija, Čavka, Burazor, Pralica, Šipka (od 80. Halilović), (od 86. Dedić), Pušibrk (od 67. Štrbac), Jaćimović.

Proleter: Trifunović, Radonjić, Radoš, Miladić, Panić, Nikolić, Marković, Galamić, Stojanović, Kovaljesko, Lale.

G. Popović