Odigrane su utakmice grupne faze posljednje dvije grupe seniora. U grupi H prošlogodišnji vicešampion , DM montaže, igrači KMF Radnik iz Bijeljine su sa sigurne tri pobjede zasluženo osvojili prvo mjesto u grupi. Posljednja utakmica ove grupe odlučivala je o drugom mjestu u ovoj grupi, a tu je ekipa Automat servis iz Broda savladala ekipu Vodomonta za koju su nastupili igrači KMF Rudar iz Stanara. Mlada ekipa juniora Tekstilca koja je igrala za Caffe Oscar nesretno je izgubila prvi susret od igrača iz Stanara i odigrala odlično protiv iskusnih brođana neriješeno , ali su prikazali dobar futsal.

U drugoj grupi ekipa MB Motors Derventa, za koju su nastupili igrači beogradskog Fona,  je sa dvije pobjede osvojila prvo mjesto u grupi. Veliko iznenađenje su napravili domaći igrači iz Dervente koji su uspjeli, uloživši veliki trud, savladati ekipu Litena iz Sarajeva. 

Danas (petak) se igraju se dvije grupe veteranskog turnira. Seniori nastavljaju 26, 27 i 28. decembra kada su utakmice osmine finala i četvrtfinala ,26. i 28. dobićemo po jednog polufinalistu , dok 27. decembra dobijamo dva polufinalista.

Polufinale i veliko finale na programu je 29. decembra.