Predrag Zgonjanin više nije predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar Sport Team! Na vanrednoj Skupštini jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova Zgonjanin je maknut sa funkcije predsjednika, a novi čelni čovjek biće izabran u roku od 30 dana!

Tako je lider drugoligaškog Zapada barem na kratko ostao bez predsjednika, iako je i uloga Zgonjanina bila upitna, jer je na tom mjestu više predstavljao figuru, nego čovjeka koji može donijeti nešto dobro kolektivu s “Predgrađa”.

Inače, Zgonjanin je bio predsjednik FK Željezničara, kluba koji je tavorio u Područnoj ligi Banjaluka, a potpisivanjem sporazuma sa OFK Sport team, nastavio je kontinuitet rada, ali tada su krenuli i rezultati, pa je željina lokomotiva na pragu Prve lige RS, a u tom periodu sagrađen je i moderan sportski objekat sa vještačkom podlogom. Zgonjaninu je Skupština zamjerila i bliske odnose sa rukovodstvom FSRS, Rodoljubom Petkovićem i Miletom Kovačevićem, a kao potvrda toga jeste i izbor dojučerašnjeg čelnika Želje u Izvršni odbor FSRS, iako je on bio tek četvrti prijedlog Banjaluke.

Kako god da bilo, Zgonjanin više nije u Željinoj lokomotiv, koja neuhvatljivojuriša u elitu Srpske.