Fudbaleri Laktaša su prethodnog vikenda, tačnije u subotu, gostovali uvijek neugodnom Ozrenu te su uspjeli osvojiti bod (2:2) i to najviše zahvaljujući Filipu Popoviću, dvostrukom strijelcu.

Dan kasnije, pioniri i kadeti Laktaša su na svom terenu dočekali Borac iz Kozarske Dubice u sklopu 11. kola Omladinske lige FSRS – grupa ”Zapad”. Pioniri su slavili 3:0, a kadeti 5:1. Popović, koji zbog godina ima pravo nastupa i za kadete, upisao je još jednu utakmicu i na svoj konto dodao nova tri gola!
Ovaj 17-godišnji fudbaler je rođen 16. avgusta 2000. godine u Banjaluci, a fudbalom se počeo baviti upravo u Laktašima. Igra na poziciji lijevog i desnog krila. Kao omladinac još nastupao za kadete banjalučkog Borca. Prošlog ljeta se vratio u Laktaše i potpisao prvi amaterski ugovor. U svojoj prvoj seniorskoj sezoni odigrao je dosad 22 utakmice i postigao 5 golova.
Na manifestaciji ”Izbor sportiste godine – Laktaši 2014” proglašen je za najperspektivnijeg sportistu od 10 do 16 godina.

-Drago mi je što dobijam priliku, pogotovo u seniorskoj konkurenciji, koja nije ni malo naivna. Nadam se da ću svaki minut iskorstiti kako bi stekao neophodno samopouzdanje, ali i pomogao klubu da završi sezonu što bliže samom vrhu. za sada ide sve dobro, jer golovi dolaze kao na filmskoj traci, samo da me povredu zaobiđu, biće njih još sasvim sigurno – poručio je Filip Popović, nova nada Laktaša.