Grad Trebinje raspisao je tender za postavljanje reflektora na stadionu u Policama čija je vrijednost oko 1.200.000 KM, a Fudbalski klub Leotar izrazio je zahvalnost Skupštini grada i gradonačelniku Mirku Ćuriću koji su prepoznali potrebu za njegovom modernizacijom i obnavljanjem.

U saopštenju Uprave FK Leotar navodi se da je u toku tenderska procedura za nabavku, postavljanje i puštanje u rad reflektora evropskog kvaliteta i nivoa kakve imaju najveći sportski klubovi.

– Bićemo radosni da se na raspisani poziv prijavi što veći broj kredibilnih učesnika kako bi i grad Trebinje imao najpovoljniju ponudu s kojom će napraviti objekat po svim evropskim standardima i kriterijumima – ističe se u saopštenju.

Iz Uprave FK Leotar navode da su na stadionu u Policama odrastale generacije Trebinjaca koje su srčano navijale i bodrile svoj klub sa tribina, kao i igrači koji su u Leotaru započeli ozbiljne fudbalske karijere i predstavljali Trebinje u priznatim evropskim i svjetskim klubovima.

Uprava Leotara zahvalila je gradu i za značajna sredstva koja su uložena u uređenje atletske staze koju koriste ne samo sportisti ovog kluba, nego i svi drugi sportski kolektivi u gradu, kao i brojni rekreativci.

U ovom klubu već od sljedeće sezone očekuju pune tribine navijača na modernom stadionu, održavanje utakmica i sportskih takmičenja, kao i drugih aktivnosti koje će biti na ponos cijelog grada.

– Očekujemo energičniju podršku od svih Trebinjaca koji FK Leotar nose u srcu kako bi i fudbaleri lakše postizali bolje rezultate i zacrtane ciljeve – dodaje se u saopštenju Uprave kluba.