Najveća Balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) već neko vrijeme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkih prijatelja vidjeli na nekoliko druženje, gdje su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugu prijatelja – otkriva izvor blizak Ceci.

Cecin dečko
foto: Instagramscreen

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godine a ćerkica Iskra mu je centar svijeta, te na njegovom Instagram profilu možemo vidjeti veliki broj zajedničkih fotografija.

Bogdan Srejović
foto: Instagramscreen

Ovim povodom su kontaktirali Cecu, naveli sve informacije koje posjeduju o njenom emotivnom životu, na šta nam je ona odgovorila:

– Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja – kratko je izjavila Ceca.