Ko grom iz vedra neba odjeknula je objava FK Podrinja iz janje na zvaničnoj Fejsbuk stranici da će klub ukoliko se ne pronađu rješenja, prije svega finansijske prirode, morati pod stečaj!

Ekipa još nije počela sa pripremama, planira se oko 1. jula, očekuje se i izbor novog rukovodstva, ali da li će to sve biti dovoljno da klub iz Janje zaigra tamo gdje i jeste u Prvoj ligi Republike Srpske, ostaje da se vidi u narednim danima….

Post sa zvanične Fejsbuk stranice FK Podrinje prenosimo u cjelosti:

Poštovani ljubitelji FK Podrinje Janja

Prethodnim saopštenjem smo vas upoznali sa učinjenim u FK Podrinje u periodu pauze izazvane pandemijom korona virusa kao i planom za sazivanje Skupštine kluba i izbora nove Uprave.

Prema kalendaru FS RS Prva liga RS za sezonu 2020/21. počinje 08. augusta 2020. godine dok bi pripreme za početak nove sezone trebale početi cca. mjesec dana ranije (planirali smo oko 01. jula ove godine). Planirali smo u novu sezonu ući sa novom Upravom i novim elanom.

Međutim, naši pokušaji da animiramo Janjarce da se uključe i daju doprinos opstanku FK Podrinje Janja ostao je bez značajnih rezultata.

Želimo još jednom naglasiti da je postojanje FK Podrinje Janja dovedeno u pitanje – primarno zbog nepostojanja kritične mase onih koji, bez sumnje, vole svoj klub ali nisu spremni uključiti se u njegovo održavanje i napredak.
U narednim danima ćemo uraditi sve što je u našoj moći da FK Podrinje Janja o(p)stane… pozivamo sve one kojima nije svejedno zbog ovakvog stanja kluba da nam se pridruže.

Ukoliko naši apeli/pozivi ostanu bez rezultata, nažalost, bićemo prinuđeni otvoriti proces gašenja FK Podrinje Janja