Treća stanica posjete fudbalskim regijama u Srpskoj, predsjednika FSRS Vice Zeljkovića je bio najveći područni savez PFS Bijeljina.

Prva stanica bio je Prijedor….

Turneja Zeljkovića po Srpskoj, krenulo se iz Prijedora!

A potom je uslijedila posjeta i Doboju…..

Iz Doboja otišla poruka: Mi smo jedinstveni!

Zajedno sa saradnicima potpredsjednikom Bojanom Kušljićem i članom Izvršnog odbora Dejanom Lukendićem sastanak je održan na Gradskom stadionu u Bijeljini.
Domaćin ovog sastanka Radika Marić se zahvalio na posjeti delegaciji FSRS i istakao veoma dobru saradnju područnog saveza i FSRS.

Nakon njega prisutnima se obratio potpredsjednik NFSBIH Milorad Sofrenić i istakao važnost ovakvih okupljanja i upoznavanja čelnika saveza i sa dobrim stvarima, ali i poteškoćama koje klubovi i savezi imaju.

Dušan Marković, potpredsjednik FSRS se zahvalio na posjeti gostima, i istakao veoma dobru saradnju područja i krovne organizacije. Posebno je naglasio da se prilikom ugradnje vještačke trave na njihovom području isprati kvalitet iste i način ugradnje,i ako bi došlo do bilo kakve zloupotrebe proba to spriječiti, da ne bi došlo do situacije kao u Istočnom Sarajevu.

Mladen Perić, ispred OFS Ugljevik se zahvalio na dosadašnjoj pomoći klubovima, i istakao da se opštinski savezi susreću sa nedostatkom finansija i da se proba naći način da se i njima pomogne.

Mirko Milošević, GFS Zvornik i član IO FSRS je istakao veoma dobru saradnju opštinskih saveza i područnog,i izrazio nadu da će i budućnosti biti tako.

Čedo Rikanović, GFS Brčko je upoznao prisutne da njihov savez nije institucionalno prepoznat u okviru Distrikta Brčko, i da u velikoj mjeri zavisi od dobre volje pojedinaca.

Risto Vojvodić, OFS Milići, kao najstariji se zahvalio na posjeti delegaciji i izrazio punu podršku od delegata NSBIH sa područja Bijeljina na izborima 16. marta.

Poslušavši sve sugestije prisutnih i riječi podrške na izborima, VicoZeljković je istakao da će savez i u većem obimu od dosadašnje nastaviti pomagati klubovima i savezima, jer su oni zbog pandemije još više ugroženi. I na kraju se posebno zahvalio članovima skupštine FSRS koji su ga došli pozdraviti.

Sledeća stanica je PFS Gradiška