Petarde u Žeravici baš odjekuju, gotovo svakog kola na drugoligaškom Zapadu. Nova je viđena u duelu Jedinstva i Proletera (5:1), pa je sastav iz Žeravice šamačkom Borcu dozvolio manje od 20 časova da bude lider. Jedinstvo se ponovo vratilo na broj 1, ali sa mnogo boljom gol razlikom, čak +59, u odnosu na šamački +29.

Zanimljivo da je prvo poluvrijeme proteklo bez golova, ali u nastavku je četa izabranika Borisa Savića samo za nekoliko minuta zgromila teslićane. tačnije u periodu između 51. i 58. minuta viđena su tri pogotka, Kovljen je otvorio seriju, potom Radetić,  gosti se kratkotrajno vraćaju u igru preko Rade Popovića, ali fenomenalni Ognjen Škorić sa još dva projektila, ovjera petardu, a pogodio je i Milojević za domaćina.

Škorić je već stigao do brojke od 27 golova, a osam kola je pred nama….

JEDINSTVO – PROLETER 5:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Kovljen (51), 2:0 Radetić (56), 2:1 R. Popović (59), 3:1 Milojević (73),  4:1 Škorić (75), 5:1 Škorić (78). Stadion: SC”Drago Kovačević”. Gledalaca: 250. Sudija: Dragan Todić. Pomoćnici: Zoran Tripunović (oba iz Doboja) i Mirko Mirić (Šamac). Delegat: Siniša Stojičić (Laktaši). Kontrolor: Branko Šipka (Prijedor). Žuti kartoni: Arežina (Jedinstvo), Savić, Josipović (Proleter).

Jedinstvo: Ad. Hamzić, Bubić, Nedić, As. Hamzić, Škorić, Milojević (d 81. Kumić), Radetić (od 67. Ilić), Petrović, Arežina, Lazić, Kovljen (od 78.Đorđić).

Proleter: Matović, Josipović, Đukarić, Osmić, R. Popović, Stojanović, Savić, Gavrić, Kuzmanović, M. Popović, Knežević.