Miloš Perović vratio se u prvoligaške vode Srpske, ali vratio se i u Tekstilac!
Ovaj fudbaler nakon odiseje u rodnoj Hercegovini, u dresu Leotara, potražio je novo odredište, i izbor je pao za dobro znanu sredinu za njega, Derventu.
 
– Ljudi iz Tekstilca su me kontaktirali odmah nakon što se saznalo da su ostali u ligi.  Zadovoljan sam uslovima, prihvatio sam odmah, ekipa se dosta podmladila u odnosu na ono vrijeme kada sam bio tu. Nema nekoliko iskusnijih igrača koji su tu bili, ali ćemo nastojati uprkos tome da pokušamo izboriti gornji dio tabele.  Biće teško, ali ne sumnjam u ovu ekipu, treniramo dobro, možda smo malo kasnije krenuli sa pripremama, ali ćemo velikim trudom i radom uspjeti da se dobro spremimo, i kako treba dočekamo početak prvenstva – kaže Perović, koji je već u pripremnim susretima pokazao da će biti veliko pojačanje “krojača”, jer je tresao mreže rivala u svako meču:

– Ma biće golova, siguran sam, ali najvažnije da kao ekipa igramo, i sakupljamo bodove. Da ne zaboravim spomenuti i ovo, da je  najveći  uticaj što sam stigao u Tekstilac  imao Čedomir Ćulum sa kojim sam sarađivao u Slobodi iz Mrkonjić Grada, a koji  je sada sportski direktor i pomoćni trener Tekstilca. Dobra saradnja, nema razloga da tako ne bude i ovdje – poručio je Miloš Perović.