PEDOFIL IZ BANJALUČKIH ĐAČKIH KLUPA!


Na prijedlog Tužilaštva odluku o pritvoru donio je sudija za prethodni postupak nakon ročišta koje je bilo zatvoreno za javnost.

– Pritvor je određen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke – navodi se u odluci Okružnog suda.

Tužilaštvo Suzića tereti za obljubu nad djetetom mlađim od 15 godina, za koje je zaprećena kazna od najmanje osam godina zatvora i izuzeto je od ublažavanja kazne. Kako saznajemo, Suzić je tokom saslušanja u policiji negirao optužbe. Međutim, kako se ponašao tokom saslušanja u tužilaštvu, njegov branilac advokat Zoran Bubić nije želio da komentariše niti da otkriva da li je Suzić iznosio svoju odbranu ili se branio ćutanjem.

– Ne komentarišem predmete, posebno u tako osjetljivim slučajevima – rekao je Bubić.

Pored iskaza devojčice, za koji stručnjaci smatraju da je vjerodostojan i istinit, istražioci raspolažu i drugim dokazima, koji kompromituju Suzića. Cijeli događaj se odigrao početkom juna i ranijeg zlostavljanja nije bilo. Djevojčica je tada navodno bila u Suzićevoj kući i kada su ostali sami, on je to iskoristio da je neprimjereno dodiruje i pipka po cijelom tijelu. Da je znao šta radi govori i to da je djevojčici rekao da o tome nikome ne smije pričati i da će to ostati njihova tajna. Međutim, devojčica je to odmah prijavila roditeljima, koji su se obratili policiji.

Djevojčica je u svom iskazu detaljno ispričala šta se događalo u Suzićevoj kući, a nadležni su uspjeli da potvrde da je govorila istinu.

Nenad Suzić redovni je profesor Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci na programu Pedagogija. Magistrirao je na temi o moralnom vaspitanju. Od 1998. do 2001. bio je ministar u Vladi RS na čijem je čelu bio Milorad Dodik.

Udvarao se studentkinjama

Vijest o hapšenju Nenada Suzića potresla je Srpsku, budući da se radi o uvaženom profesoru. Pojedine njegove studentkinje na društvenim mrežama navode da nisu iznenađene. Tvrde da je njegovo ponašanje često bilo problematično, i da je to bila javna tajna na Univerzitetu. Ipak, zvaničnih prijava za seksualno zlostavljanje protiv Suzića nije bilo, do sada.

Next post PRIJEDORČANI IZBORILI ELITU!

Previous post KRUNIĆ: BIO SAM ŠAMPION KAO IGRAČ, BIĆU I KAO TRENER!

2 0 komentara

 1. Avatar
  Student
  06/26/2019 u 7:09 — Komentariši

  Ovo su takve gluposti da teraju na povracanje.. Moj profesor Nenad Suzic kojeg vrlo dobro poznajem nikad ne bi takvo nesto uradio.. Ocito je da ga je kostalo sto ne moze cutati (a to danas nikako nije pozeljno) i vidi se iz vasione da je nekome zasmetao, da je nekomu ‘stao na zulj’ pa je rezim jedva docekao da mu srusi ugled!
  A sto se tice ‘studentica’ koje navode njegovo problematicno ponasanje trebalebi nauciti da razlikuju iskren kompliment od udvaranja – glupace jedne!

 2. Avatar
  Milan
  06/10/2019 u 2:47 — Komentariši

  Sve mi se čini da su i kod ovog osjetljivog predmeta prejudicirane stvari. Prvo u tandemu se utrkuju u objavama RTRS i ATV o seksualnom uznemiravanju ili zlostavljanju 14 goodišnje djevojčice od strane bivšeg ministra koje, kako su naveli traje od njene 11 godine. Ova dva medija naglašavaju, da dotičnog koji je kako ”nezvanično saznaju” gospodin na slici, čeka minimalna zatvorska kazna od 15 godina. Glas u vikend broju prenosi nešto drugačiju verzziju, da se radi o 13 godišnjoj djevojčici, opisuju događaj, kako su naveli koji se odv ijao u kući dotičnog, koji je iskoristio trenutak kada je njegova supruga iz nekih razlog izašla iz kuće. Glas dalje navodi informaciju svog izvora, da su se tokom istrage pojavile informacije da je zlostavljanje trajalo duže vrijeme, ali za sada nema dokazza zza to. Ovdje se također navodi da je Suzzić u istrazi negirao krivicu…Drugih događaja kako se i u ovom tekstu navodi, osim od pošetka 6 mjeseca nije bilo. Dalje stoji u ovom tekstu kako stručnjaci a ne navodi se koji smatraju da je iskazz djevojčice vjerodostojan i istinit, a da istražioci pored istog raspolažu i durgim kompromitujućim dokazima po Suzića. Glupost do gluposti, neprofesionalnost do neprofesionalnosti. Ne vjerujem ni u čiju krivicu ni u čiju nevinost, a najmanje izvorima informacija kojih nebi bilo bezzz istražnih organa. Izvori informacija i mediji presudiše i osudiše bez ponuđenog i jednog argumenta. Imao je isti taj Suzić veći broj kolega koji su prema njemu imali neporijateljski odnos a mislim da je među njima blizak srodnik-uži član porodice visokog funkcionera MUP-a RS. Da u tome grmu ne leži zec. Nije mi namjera da negiram tvrdnje svih vas koji na ovaj način pišete, o kivici lica koje orkivljujete bez i jednog dokaza i presude, osim izvora-”strina” a izvori mogu biti samo oni koji su donijeli odluku da Suzzića osumnjiče i uhapse. Tako se to radi kada nema dokaza, sve se pusti u javnost a to su mogli samo pripadnici MUP-a jer su informacije objavljene prije predaje osumnjičenog tužilaštvu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: