Krajem aprila u organizaciji Ozrena iz Petrova održaće se međunarodni omladinski turnir „Ozren Kup 2018“, koji će biti podijeljen u dva dana. Prvog dana (28. aprila) na teren će klinci 2006. i 2008. godište, dok je drugi dan (29. aprila) rezervisan za dječake rođene 2007. i 2009. godine.

Predsjednik drugoligaša iz Petrova, Nenad Ćuković ističe da je već prijavljen veliki broj ekipa za ovu smotru za koju su predvuiđene brojne nagrade, kako za najbolje pojedince, tako i ekipe.

-Dolazak su nam potvrdili Voždovac Beograd, Borac Banjaluka, Sloga Doboj, Zeljezničar Doboj, OFK Vozuća, BAAP Pelagićevo,Sporting Sarajevo, Omega Orahovica, Jedinstvo Odžak, Bratstvo Gračanica, „Mali šampioni“ Derventa, „Montevideo“ Mrkonjić Grad, „Sportino“ Maglaj, Proleter Slavinovici, Mladost Tinja…. Većina ekipa i je potvrdila da u Petrovo dolazi sa 4 generacije. Ono što nas svakako raduje jeste dolazak naših giganata Borca i Voždovca, koji će već u petak biti u našem mjestu, i cijeli vikend će provesti u druženju sa našom djecom. To i jeste cilj da se djeca upoznaju, i da podignemo svjest lokalne zajednice na jedan viši nivo, odnosno da shvatimo da je sport veoma važna karika u odrastanju. Vjerujem da ćemo imati fudbalski praznik u Petrovu tokom samog turnira – poručio je Nenad Ćuković.