Mamut je drevna vrsta koja je lutala zemljom prije više desetina hiljada godina. Životinje koje su živjele na zemlji u to vrijeme bile su džinovske zvijeri i borili se protiv predatora za preživljavanje. Ovo doba je inspiracija za temu jednog od najzanimljivijih izdanja iz Kalamba Gamesa pod nazivom Mammoth Chase.

Kalamba Games pravi slotove koji se razlikuju od ostalih i upravo su to uspjeli sa Mammoth Chase-om. Jedan od načina na koji to čine je zamijena uobičajenih 5×3 mrežom 6×4. Ovo, zajedno sa načinima plaćanja, pruža igraču 4.096 različitih načina za dobitak.


Mammoth Chase vam nudi puno šansi da dođete do velikih zarada, s obzirom na način plaćanja, kao i sa besplatnim igrama, bonusima, multiplikatorom, džokerima i progresivnih džekpotom.
Bonus funkcije i besplatne igre čine ovaj slot zaista intrigantnim.

Simbol Mamut-a vas vodi do besplatnih igara i bonusa. Kao i većina drugih slotova, i ova igra ima dijamantski džoker koji zamijenjuje sve ostale simbole osim scatter simbola. Međutim, za razliku od većine ostalih slotova, Mammoth Chase takođe ima Džokere sa multiplikatorima puta 2 i puta 3. Ovo samo po sebi već može potencijalno povećati vašu isplatu.

Mammoth Chase takođe ima funkciju besplatnih igara u kojoj se svi džoker simboli zamijenjuju 2x i 3x džoker simbolima. Da biste aktivirali funkciju besplatnih igara, morate spustiti tri ili više scatter simbola. U zavisnosti od toga koliko njih spustite, dobijate određenu količinu besplatnih igara. Za šest scatter-a dobit ćete dvadeset besplatnih spinova, za pet scatter simbola dobit ćete petnaest besplatnih igara, za četiri scattera dobit ćete dvanaest besplatnih igara, a za tri scattera dobi ćete osam besplatnih igara. Uz besplatne igre dobijate i novčanu nagradu u zavisnosti od broja scatter simbola.

Tokom besplatnih igara, možete dobiti i dodatne tri besplatne igre, ako prikačite još dva scatter simbola. Konačno, Mammoth Chase takođe ima tri nivoa džekpota: srebreni, zlatni i platinum.

Džekpotovi se mogu dobiti ako slete sljedeće kombinacije simbola:


Srebro: 10 ili više mamuta u jednom spinu
Zlato: 12 ili više mamuta u jednom spinu
Platina: 14 ili više mamuta u jednom spinu


Scatter simbol je najplaćeniji u Mammoth Chase-u i može vas nagraditi do 150 puta vašeg ukupnog uloga, zajedno sa besplatnim igrama. Mamut je sledeći najplaćeniji simbol koji vas može nagraditi sa do 15 puta ulogom. Medvjed i Vuk mogu vas nagraditi sa ulogom do 12.5 puta. Lav vas može nagraditi sa do 10 puta ukupnom ulogom. Simboli karata A,K,Q,J,10,9 su niže vrijednosti.

Ako volite Džekpotove, Meridianbet online Casino je pravi izbor za vas!!!