Novogodišnji spektakl u Banjaluci koji će se održati u Klub “Drama Arena” i na kojem će u novogodišnjoj noći nastupiti balkanska diva Ceca, a u reprizi 1. januara Aca Lukas događaj je o kojem se priča od Vardara do Triglava.

Ono što najviše sve interesuje jeste koliko će koštati cijeli spektakl. Izvor blizak našem portalu potvrdio je da je taj iznos okruglo pola miliona maraka! Dakle, 500.000 maraka koštaće sve ono što će se dešavati u 24 časa u Klubu “Drama Arena “. Ono što je jasno svima jeste da se priprema pravi spektakl!

– Lako je sve izračunati. Cecin dolazak je oko 200.000 maraka, Lukasov oko 50.000 maraka, rasvjeta, ozvučenje, svjetlosni efekti koji će se prvi put naći na ovim prostorima oko 50.000 maraka, adaptacija Kluba”Drama Arena” za ovu priliku oko 50.000 maraka, posluga, osoblje, reklame, najave,…a treba svemu dodati da zbog važnosti gostiju samo na obezbjeđenju objekta biće angažovano blizu 100 ljudi! Kada sve ovo stavite na papir, lako dođete do brojke koja je fascinantna – poručio nam je izvor blizak Klubu “Drama Arena”, koji je organizator ovog spektakla.

Ono što se za sada zna jeste da će oko 2.000 najsrećnih imati priliku da budu dio spektakla, uživaju u glasu i stasu Cece, ali i Ace Lukasa u  Kluba”Arena Drama”.

– U Banjaluci za Novu Godinu naći će se sami krem džet-seta Balkana. Ne možemo sada o imenima, ali tu će biti vrhunske sportske zvijezde, top modeli, široka lepeza ličnosti iz javnog života, od političkog, pa do glumačkog miljea. Organizator svim svojim gostima sa strane u novogodišnjoj noći obezbjeđuje i noćenje u nekom od brojnih banjalučkih hotela i motela. Sve ide u tom pravcu da ovo bude proslava Nove godine TOP broj 1 u regionu. Da nadmašimo regionalne centre, te neke destinacije sa Jadranske obale. Oni koji će zabavljati goste, ali i sama organizacija spektakla garant su toga – dodao nam je izvor blizak Klubu “Drama Arena “.

Banjaluka se sprema za spektakl, kakav  nije viđen u gradu na Vrbasu. Košta, ali ono što je dobro, nije ni skupo platiti…..