Sedmi ljetnji kamp FK Partizan koji se održava u Glamočanima pod okriljem ŠF Mladost davno je prerastao lokalne okvire, odnosno postao je brend i na neki način zaštitni znak fudbalske zbilje u Srpskoj.

Potvrda toga jeste i posjeta organizatora kampa Milenka petrovića opštini Šamac, koja je stala punim kapacitetima uz ovj projekat.

– Prezadovoljan sam prijemom kod načelnika Đorđa Milićevića i predsjednika Skupštine Sime Varadinovića. Uz razmjneu simboličnih poklona, dobili smo i punu podršku. Načelnik Milićević je obećao da će stati uz kamp, odnosno da će sufininsirati mlade fudbalere u iznosu od 50 odsto od ukupne cijene kampe, što nije mala stvar! Očekujemo i veći broj mladih fudbalera iz šamačke opštine, mada ih je bilo i u prošlim kampovima – naglasio je Petrović.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević naglašava da ova opština uvijek staje uz zdrave sportske priče.

-Ovaj kamp to i jeste, jer da nije tako, ne bi već sedmu godinu bio na sprtskom nebu Srpske. Znamo kakva su vremena i sigurno da će ova naša pdrška značiti većem broju djece da učestvuju i ostvare svoje snove, što i jeste drža i čar sporta – rekao je Milićević.

Kamp će se održati od 13. do 19. avgusta.