U okviru 25. kola na drugoligaškom Zapadu, derbi kola, ali i poslednji meč ove runde koji se igra u Omarskoj,  gdje će istoimeni domaćin dočekati lidera i banjalučki Željezničar Sport Team. Rezultatskog značaja u velikoj mjeri nema, jer je tim s “Predgrađa” odmakao velikih sedam bodova najbližim pratiocima, ali ima i tu utakmicu manje.  Jednom nogom su već prvoligaškom društvu.

S druge strane Omarska će napokon istrčati na teren u najjačem sastavu i pokušaće da zaustavi lokomotivu s “Predgrađa”. Treba napomenuti da je Omarska jedini tim koji je ove sezone uspio vratiti se ne poražen iz Banjaluke, pa će četa s 2Predgrađa” imati i motiv više u ovom meču. Trener Branislav Krunić neće moći da računa na usluge trojice standardnih, Pavlovića, Šatare i Majkića .Uglavnom, očekuje se uživanje za sve prave ljubitelje fudbala. Susret će voditi Zoran Tripunović  iz Doboja, a meč počinje u srijedu u 17 časova.

– Očekujem vrlo kvalitetnu utakmicu, idemo na jako teško gostovanje. U Omarskoj se teško uzimaju bodovi, ali mi naravno idemo po sva tri boda da ovjerimo prvo mjesto na tabeli i ulazak u prvoligasko društvo – poručio je napadač Željezničara Bojan Marković.

G. Popović