Poslije samo šest radnih dana Kozaru očekuje uspješno proljeće, ako je suditi prema riječima kapitena ekipe iz Gradiške Ognjena Petrovića.

Ni navijači ni uprava kluba ne treba da budu zabrinuti za plasman u Ligu za prvaka, jer sam ubijeđen da ćemo poslije šest kola proljećnog dijela sezone u Prvoj ligi biti svi zadovoljni. Pripreme teku u pravom smjeru, a utakmica između A i B ekipe, koju smo odigrali u subotu u Banjaluci na pomoćnom terenu Borca sa vještačkom travom, pokazala je da igrači imaju ogromnu želju za dokazivanjem. Atmosfera u ekipi je odlična, sjajno se radi. Dolaskom nove uprave stvari su krenule nabolje i ubijeđen sam da dolaze ljepši i bolji dani za Kozaru – rekao je Petrović.

U privatnom životu ovaj 24-godišnjak je tih i miran, a na terenu je pravi “vuk”. Tako se može opisati momak koji, nema sumnje, ima sve predispozicije da sjajnim igrama obilježi proljećnu sezonu i završi Poljoprivredni fakultet u Banjaluci.

Uvjeren sam da će proljeće proći u znaku Kozare. Ako još dovedemo kvalitetnog napadača ili se ekipi priključi Ognjen Škorić, koji trenutno razmišlja o inostranstvu, tvrdim da imamo snage da zadržimo trenutnu šestu poziciju na tabeli koja vodi u Ligu za prvaka. Našoj mladoj ekipi to donosi samo beneficije, jer će igrači kroz jake utakmice moći više napredovati. Mora na fudbalskom nebu, uz ovaj stručni rad, da se pojavi neko novo ime poniklo u Kozari – dodao je Petrović.