Naselje Janja, a i cijela Semberija je odahnula što se tiče fudbalskih zbivanja! Sa pripremama je počeo prvoligaš Podrinje.

Trener  Muhamed Jusufović sa saradnicima je izvršio prozivku, saopštivši i plan priprema.

Radiće se u Janji i u trećoj fazi biće odigrano i nekoliko pripremnih utakmica. Njemu se javilo 18 igrača, a neki su bili opravdano odsutni.

Proteklih  dana bilo je dosta govora o statusu kluba, a pominjalo se čak i gašenje. Fudbalska javnost povodom toga bila je zatečena, ali je vladalo uvjerenje da to toga neće doći.

I ovoga puta  kao i mnogo puta do sada, dijaspora je odigrala odlučujuću ulogu. Obezbijeđena su određena finansijska sredstva za rad i još jednom pobijedila je velika ljubav prema klubu. Prethodno je  izabrano i novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Mujom Bogaljevišem.

– Velika sloga Janjaraca je još jednom došla do punog izražaja. Naše ambicije su da se plasiramo u gornji dio tabele. Narednih dana ćemo  formirati kompletan igrački kadar i vjerujem da će sve strukture u klubu dati maksimum da planove i ostvarimo – kaže trener Muhamed Jusufović, dugogodišnji  kapiten i najbolji igrač.                                                                               

Mijodrag Jakovljević