Još jedno veliko priznanje je stiglo za Marka Obradovića, najboljeg strijelca Radnika. Njega je FSRS  predložio za sportistu godine u tradicionalnom izboru “Glasa Srpke”. To je svakako i veliko priznanje za njegov klub, ali i za cjelokupni  sport Grada Bijeljine.

Nije potrebno  obrazlagati  ovaj potez odgovornih u FSRS:

On je ove polusezone odigrao 18 utakmica, postigavši devet golova.Dao je veliki doprinos uspjehu Radnika u Prvenstvu kao i u takmičenje za Kup BiH i Kup RS.

Kao dokaz dobrog rada i napredka stižu i ponude  kako iz BiH, Srbije tako i inostranstva za promjenom sredine. Kako je rekao, ponude gode, ali sad je najvažnije da se odmori, a u  dogovoru sa Radnikom  donijeće najbolje riješenje koje će biti u interesu svih.

Karijeru je počeo u svom selu Stari Banovci, odakle se preselio u Zemun, a odatle u juniore Partizana.Kad je postao punoljetan zaigrao je za belgiski Eupen, odakle je stigao u Radnik.

–  Ovde sam stekao afirmaciju i sa malim klubom osvajati trofeje je pravo zadovoljstvo. Odlična smo grupa, imamo vrsnog predsjednika Krstajića pod čijim kormilom klub napreduje u svim pravcima. Ne želimo da se zaustavimo, jer imamo šanse da i ove sezone u Bijeljinu donesemo bar jedan trofe, a i Evropa nas ponovo zove. Mnogo mi je drago što sam predložen za sportistu godine –rekao je Marko Obradović.

Mijodrag Jakovljević