Nikola Ninković neće nastaviti karijeru u Borcu, ali njegove igre pamtiće se za ovih godinu dana provedenih na Gradskom stadionu, jer malo je takvih univerzalaca i fudbalera koji imaju kreativni štih kakav je imao Ninković.

Karijeru nastavlja u Torpedu iz Gruzije, a u Banjaluci će ga pamtiti i kao dobrog čovjeka prije svega, pored naravno fudbalskih kvaliteta koji nikada nisu bili sporni.

Naime, Ninković je trenirajući i živeći na Gradskom, primjetio i jedan mali klub, OFK Banjaluka 2017, koji je sa zanimanjem pratio, posmatrao njihove utakmice, kada su to obaveze dozvoljavale, a na kraju kada je odlazio poklonio im je garnituru od 27 majica.

– Moj prijateljelj, legenda mogu slobodno reći najjači direktor Nenad Kalas je zaslužio da mu pomognem, jer toliko se trudi i daje u tome da je to za svaku pohvalu. Ovakvi ljudi su potrebni fudbalu, vjerujem da će jednog dana biti i u Borcu – istakao je Ninković.

U OFK Banjaluka 2017 naglašavaja da će u Ninkoviću uvijek imati prijatelja, i više od toga, poručujući da će dobrim rezultatima najbolje opravdati njegovu želju da se pomogne….