Čini se da su iza dobojske Sloge prošli oni najteži dani. Obično to tako biva, kada se ispadne u niži rang, što se desilo dobojlijama prošle sezone. Ekipa je podmlađena i sa vlastitim snagama ostalo se u vrhu drugoligaškog Zapada.

Jedan od nezamjenljivh kotačića u ligašu sa “Luka” bio je Želimir Nikolić. Univerzalac koji se najbolje snalazi na poziciji desnog bočnog, a treba reći da je ovaj fudbaler prošao i sve mlađe kategorije reprezentativnih selekcija Republike Srpske.

– Prije svega želim da naglasim da sam zadovoljan stanjem u klubu i odnosom Uprave prema igračima. Takođe,  ekipi će puno značiti povratak trenera Milana Draganovića koji najbolje poznaje ovu mladu ekipu. Uspjelo se u namjeri da se zadrži gotovo cijeli igrački kadar na okupu, i uz nekoliko planiranih pojačanja, ovaj tim može i mora napasti Prvu ligu Republike Srpske. Slogi je tamo po svim parametrima i mjesto – poručio je Nikolić.

Najmanje je o sebi zborio, iako je i sam imao nekoliko primamljivih ponuda:

– Istina je, imao sam ponuda iz Prve lige, ali  sam ostao, jer sam zadovoljan stanjem u klubu. Lako sam pronašao zajednički jezik sa upravom Sloge i iskreno puno očekujem od nove sezone – dodao je Želimir Nikolić.