Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova krupnim korakom grabe ka eliti Srpske! Oni nemaju mislosti ni prema kome. Redaju se pobijede i kući i na strani. Pala je i Drina He u Višegradu. Sloga je trijumfovala rezultatom 3:1 i stvarno zasad nema konkurenta ko bi je mogao ugroziti. Dupor je doveo semberce u vodstvo u 23. minutu, a Slaviša Ujić pogotkom iz slobodnog udarca donio je izjednačenje u 48. minutu. Drina je imala još nekoliko prilika za prelazak u vodstvo, ali su ostale neiskorišćene, da bi Đurić i Komarčević donijeli trijumf drugoligašu iz Gornjeg Crnjelova.

DRINA HE-SLOGA 1:3 ( 0:1)

Strijelci:  0:1 Dupor  (23), 1:1  Ujić (48), 1:2  Đurić (71), 1:3 Komarčević (80). Stadion: Gradski u Višegradu. Gledalaca: 100. Sudija:  Velibor Vidaković. Pomoćnici: Željko Tekić (oba iz Zvornika) i Dragoslav Pljevaljčić (Rogatica). Delegat: Nemanja Kulina (Istočno Sarajevo). Kontrolor: Draženko Vukojičić (Sokolac). Žuti kartoni:  Damjanović, Ujić (Drina He), Lazić, Simikić (Sloga).

Drina HE:  Ajder, Lemez, Damjanović, Okuka, Marković, Jovanović ( od 84. Jevđević), Krsmanović, Savić, Tomić (od 46. Milović), Ujić (od 74. Mučibabić), Radović.

Sloga(GC): Bodiroga, S. Panić, Zec, Šurić ( od 82. B. Panić), Komarčević, Janjić, Trifković, Marković, Lazić (od 57. Simikić), Miljković, Dupor (od 71. Jokić).

                                                              Mijodrag Jakovljević