Fudbaleri Radnika na Gradskom stadionu ugostiće banjalučki Borac. Bijeljinci su u prethodnom susretu protiv Veleža za malo došli do tri boda, ali spletom okolnosti osvojili su bod. Utakmicu protiv Borca semberski premijerligaš dočekuje u drugačijem raspoloženju, ali ipak u Radniku vjeruju da mogu iznenaditi unaprijed favorizovane Banjalučane.

– Očekuje nas jedna teška utakmica u koju mi ulazimo sa dobrim raspoloženjem sa bodom koji smo donijeli iz Mostara u susretu protiv Veleža. Lično smatram da smo u toj utakmici bili bliži pobjedi nego Velež ali neki drugi faktori su uticali, ali mogu slobodno da kažem da je Velež osvojio bod a da smo mi izgubili sva tri boda – istakao je trener Radnika Darko Nestorović.

Prema njegovim riječima Radnik će u ovaj susret ući znatno oslabljen, pošto je nekolicina igrača pod suspenzijom od tri žuta kartona, dok se prvi čuvar mreže Luka Bilobrk oporavlja od virusa korona.

– Ulazimo u utakmicu u dobrom raspoloženju ali sa druge strane imamo velikih problema sa kartoniranim igračima. Interesantno je da su u toj utakmici protiv Veleža, četiri igrača koja su imala dva žuta kartona dobila po žuti karton, odnosno tri, de da u ovoj utakmici nemaju pravo igranja. Naravno, oslabljeni smo u timu neće biti Šuberta, Mekića, Nikića, Huseinbašića dodajući tu još nedovoljno opravljenog Vušurovića i Bilobrka koji zbog virusa korona neće biti u sastavu, jednostavno prepolovljeni smo pred ovu utakmicu. Naravno pružićemo onoliko koliko možemo da iznenadimo favorizovani Borac – rekao je trener Radnika Darko Nestorović.

Utakmica na gradskom stadionu igra se sutra (petak), sa početkom u 18 časova. Pravdu će na ovoj utakmici voditi Miloš Gigović iz Gradiške.

“Sport Bijeljina”