Milica Polić, 17-ogodišnja djevojka iz Drvara za neke je samo obična curica, a opet, tako neobična. Odrasla u porodici Polić, gdje su joj otac i stric bili najbolji fudbaleri drvarskog Borca, i onda nevoliti fudbal, bio bi pravi grijeh, pa taman i da ste žena!

Zavolila je fudbal, onako samouka, na stotine kilometara od ženskog kluba, a blizu toliko i od muškog ozbiljnog, išla je na treninge u Drvar,i to iz rodnog sela Mokronoge, osam kilometra udaljenog iz Drvara, i tako svaki dan…..

Fudbal je igrala sa muškom rajom, a na prvom turniru baš među kolegama, dobila je nagradu za najljepši gol, jer ga je “zabila” iz slobodnog udarca…..

A, nagrada za uporne uvijek dođe, prije ili poslije, u slučaju Milice, baš na vrijeme.

-Milica je bila na probi u ŽNK Olimpija. Pet dana je boravila u Ljubljani, zadovoljila sve ukuse čelnika kluba, i očekuje se da početkom avgusta potpiše Ugovor sa ovim klubom. Pored toga, ona je odličan đak u gimnaziji u Drvaru, i po svemu sudeći biće čak i đak generacije. Učesnik je mnogobrojnih humanitarnih akcija, djevojka koja baš može biti uzor svima – kazuju drvarčani, koji su nam i proslijedili ovu priču o djevojci koja je baš pravi izdanak žene drvarčanke…..

A, kako Milica barata loptom, pogledajte u narednim snimcima….Nema šanse da takav biser ne uspije u životu…..