Meridian časti za prvi odigran tiket! I to bonusom do 40 KM! Uplati prvi depozit, iskoristi ga za odigravanje tiketa i Meridian će ti dodati još toliko na bonus račun.

Iskoristi bonus za klađenje na sport na uživo ili standardnom klađenju, na brojeve… Opcija je, zaista, mnogo! Registruj se na OVOM LINKU ili direktno na sajtu meridianbet.ba i ostvaruješ pravo na bonus do 40 KM. Bez obzira na to da li će tvoj prvi tiket biti dobitan ili gubitan, tebe bonus čeka! Ne gubi vrijeme, odmah si na dobitku!

 

UPLATI KARTICOM I ZGRABI 20% BONUSA

Na sajtu meridianbet.ba depozit, bez dodatnih troškova, od sada možeš da uplatiš Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu, do 15. januara, Meridian ti poklanja 20% bonusa!

Osim što je ovo najbrži i najbezbjedniji način da bez nadoknade dopuniš svoj keš račun, to možeš da uradiš u bilo kom trenutku: bilo da si kod kuće, u kafiću ili automobilu.

Prednosti je mnogo: uplaćuješ za nekoliko sekundi, nema dodatnih troškova, nema grešaka prilikom uplate i ono najvažnije- račun dopunjavaš bilo kada i bilo gdje.

Požuri, posjeti meridianbet.ba, registruj se OVDJE i zabavi se kao nikad ranije!