Fudbaleri Naprijeda u generalci pred start sezone na regionalnom Zapadu savladali su člana “Kajzerice” Bratstvo u Kozincima (0:2). Bile je to dobra predstava banjalučkog regionalca u kojoj je trener Nebojša Anđelić priliku dao da zaigraju, gotovo svim igračima, tačnije njih 17.

Strijelci su bili Gojić i Brkić.

– Utakmica protiv ekipe Bratstva nam je ujedno bila i generalka pred nastavak šampionata. Naprijed očekuje ovakve protivnike na gostujućim terenima tako da nam je ova utakmica otvorila oči. Bilo je dobrih ali i slabih reakcija na utakmici što ćemo popravljati. Više nego dobroj, fer i korektnoj ekipi domaćina ovom prilikom želim da se zahvalim na gostoprimstvu i želim im uspješno proljeće u nastavku šampionata – naglasio je Anđelić.

Bratstvo Kozinci: Popović, Bojanić, Subotić, Materić, Radaković, Golić, Stjepanović, Perić, Škrbić, Vindžanovic, Bjelić. Još su igrali: Matić, Kos, Ostojić, Trkulja.

Naprijed: Dobrijević, Kremenović, Miladinović, Šupić, Gojić, Jarić, Pavlović, Brkić, Janjić, Dakić, Šakotić. Još su igrali: Vidimlić, Kojadinović, Vukoman, Vasiljević, Novković, Cvetković.

Pred vama su golovi i neke prilike sa ovog meča: