Renesansa u Naprijedu!

Za kratko vrijeme, klub je postao prepoznatljiv, sa novim mladim ljudima na čelu sa Vladimirom Rosićem napravila je pravo čudo, kako u infrastrukturi, tako i u takmičarskom smislu, jer Naprijed sada bez straha cilja Drugu ligu Zapad.

A, svlačionice velelepne, prvoligaške, vešeraj, prostorije za službena lica, press sala, sa mini šankom, sve ono što jedan klub treba i mora imati.

– Za kratko vrijeme uspjeli smo doći do 180 klinaca uzrsta od šest do 18 godina, i nećemo na tome stati. Želimo aktivirati i memorijalni međunarodni pionirski turnir “Duško Ožegović”, a sa seniorima napasti viši rang, jer pojačali smo se kako u Stručnom štabu, tako i igrački. Naredni period donijeće i saradnju sa Crvenom zvezdom, koja je prepoznala nove vjetrove na ovim prostorima. Tu su i teren sa vještačkom travom, reflektori, sređujemo glavni teren, a ponosni smo na ove prostorije koje nam garantuju lijepu budućnost – istakao je Rosić.

A predstavljen je i novi šef Stručnog štaba, Nebojša Anđelić, dojučerašnji trener u Krupi, koji je radio i u Karanovcu i BSK-u.

– Poklopile su nam se ambicije, došao sam u ambiciozan klub i ne plašim se izazova! Naprijed ima lijepu budućnost i sve uslove za kvalitetan rad tako da se nadam da ćemo svi da ostvarimo ciljeve i izborimo viši rang. Imamo 27 igrača a doveli smo i šest novih igrača. Kao igrač i trener sam napredovao od četvrte do druge lige, a sad želim da ispunim cilj i kao trener budem u Prvoj ligi Republike Srpske, nadam se upravo sa Naprijedom. U klubu sve imamo, sada tražimo rezultat – poručio je Anđelić.

A najzvučnije pojačanje jeste iskusni Siniša Radoja. Još su na “Obilićevo” stigli golman Bojan Dobrijević, zatim Darijan Dakić, Pero Miladinović, Matija Vasiljević i Nikola Šupić.

Naprijed će odigrati i veliki broj kontrolnih utakmica i to sa kvalitetnim rivalima. Prva je sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, potom Ljubićem, a onda i sa Goricom iz Šipova.

Još uvijek se traži jedan ili dva rivala do početka šampiona, gdje je Naprijed jesen završio na trećem mjestu, sa tri boda zaostatka za liderom Lijevčem, odnosno dva za Plamenom, kojeg baš dočekuje na premijeri na svom stadionu 1. aprila.