U meču 24. kola na regionalnom Zapadu fudbaleri Naprijeda u derbiju kola ubjedljivo su savladali Slogu Dipo (5:0) i tako i dalje čuvaju prednost od dva boda u odnosu na Plamen. Naprijedovci su odigrli sjajnu utakmicu, a koliko kvaliteta ima u timu Nebojše Anđelića, dovoljno je reći da se u strijelce upisalo pet različitih imena.

Mrežu Krunića pogađali su Ivan Brkić (‘23), Siniša Radoja (‘36), Bojan Kremenović (‘46), Pero Miladinović (‘60) i Stefan Savić (‘64).

-Veoma bitna utakmica za nas u koju smo ušli motivisano da osvojimo tri boda i približimo se cilju a to je plasman u Drugu ligu. Protivnik koji je poslije nas primio najmanje golova sigurno je imao veliki respekt sa naše strane te smo i u samoj pripremi utakmice analizirali njihove dobre i loše strane. Visoka pobjeda je samo odraz kao što sam rekao dobre pripreme i ulazka u samu igru. Svi naši igrači su odigrali odličnu utakmicu i ovom prilikom im čestitam. Mi se okrećemo narednom protivniku i koraku bliže Drugoj ligi Zapad – zaključio je pomoćni trener Milan Bijelić.

Naprijed u narednom kolu gostuje u Šargovcu kod ekipe Budućnosti, a u posljednjem na svom terenu dočekuje kotorvarošku Mladost.

Pogledajte sve golove i prilike sa meča u Obilićevu……