U Školi fudbala Mladost Glamočani znaju kako djeci izmamati osmjeh na lice! Kraj godine dočekli su onako kako i dolikuje, u druženju sa najmlađima, podjeljeni su novogodišnji paketići, a Djeda Mraz je obradovao mališane po nekom pričom, slikom, i uspomenom koje ne blijede….

– Tradicionalno već godinama, na završetku godine dijelimo paketiće za naše najmađe članove. Tako je bilo i ove godine, a podjelu paketića i druženje sa Djeda Mrazom organizovali smo u našim prostorijama na stadionu. Osmjesi naše djece su najbolji način da ispratimo staru i dočekamo novu godinu. Veliku zahvalnost dugujemo “DISKONT S”, našim najvjernijim prijateljima i sponzorima, kao i “Violeti”, firmi koja već tradicionalno pomaže u paketićima za naše najmlađe članove. Svim našim članovima, njihovim roditeljima, našim prijateljima želimo sretnu i uspješnu 2022. godinu. Trudimo se da uvijek pomognemo koliko je u našoj moći svim sportskim kolektivima, jer raduje nas kad pomožemo našu omladinu. Škola fudbala Mladost, pažnju posvećuje radu sa našim najmlađim i rado se odazovemo svim njihovim akcijama, tako i već tradicionalno njihovoj zabavi za najmlađe članove. Drago nam je što smo u ovim teškim vremenima, izmamili osmjeh na njihova lica. Nadamo se da ćemo izaći iz doba korone, i da ćemo i dalje biti na usluzi za našu mladost – riječi su Srđana Petrovića, vlasnika Diskonta S.

Mališani su otišli na počinak, ali osmjesi se još čuju Glamočanima. Tako i treba da bude, da u Novu 2022. godinu uđemo sa jednom željom, da nam svima bude bolje…..