Na “Mlakvama” sve spremno!

Zašto?

Da se preuzme liderska pozicija karavana Republike Srpske!

Naravno, postoje dva uslova, da Sloboda slavi protiv Drine, i da Leotar to isto ne uradi u Doboju.

Malo ko je očekivao ovakav start Slobode, pa čak i najveći optimisti, ali poslije 5 kola Sloboda je na drugoj poziciji sa 11 bodova, i bez poraza. Slijedi okršaj sa Drinom.

– Sigurno da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica. Izuzetno respektujemo ekipu Drine, koja je sastavljena od kvalitetnih pojedinaca što su pokazali i u prošlom kolu kada su savladali favorizovani Rudar Prijedor. Mi želimo da nametnemo svoj stil igre i pokusaćemo da odigramo na nivou prethodnih utakmica. Igramo na domaćem terenu i nadamo se da ćemo ostvariti pobjedu protiv veoma kvalitetnog protivnika – naglasio je Duško Vranešević, kormilar Slobode iz Novog Grada.

On u ovom meču neće moći računati na usluge Trivana, koji ide na operaciju koljena u naredni četvrtak i njega nemama duži vremenski period, kao i Sašu Stojnića, koji ima tri žuta kartona.

S druge strane zvorničani na Zapad Srpske stižu u odličnom raspoloženju i krilima trijumfa nad Rudarom, pa sa sedam bodova na svom kontu mogu bezbrižno odigrati ovaj duel.

– Naš rival je do sada pokazao  kvalitet i sigurni smo da će nastojati i protiv nas da zabilježi pobjedu. Znamo naš cilj i tako ćemo i prilagoditi našu igru. Želimo pobjedu u prvom planu, a i remi ne bi bio neuspjeh. Igraćemo bez opterećenja, pa šta bude – kaže trener Drine Mile Milanović.