Skupština Mladosti iz Gacka za predsjednika kluba izabrala je Bojana Mrkovića, a njegov zamjenik je Siniša Zirojević.

Za članove Upravnog odbora izabrani su još Miroslav Lojović i Dušan Andrijašević.

Delegat u skupštini kluba Dušan Adžić istakao je da je skupština spremna da radi u interesu Mladosti, te da ni u proteklom periodu skupština nije bila kočničar u funkcionisanju kluba.

Član Upravnog odbora, Željko Tepavčević u kratkom obraćanju delegatima istakao je da je interes kluba da u upravi budu predstavnici Opštine i RiTE Gacko, te da je ovo poslednja prilika da se klub spasi. Predložio je i da skupština, na narednoj sjednici za mjesec dana – vrednuje rad nove uprave.

Mrković i Zirojević izabrani su na prijedlog načelnika opštine i člana UO FK Mladost Ognjena Milinkovića. Za izbor predsjednika glasalo je 19 delegata, dok je jedan bio uzdržan. Izbor potpresjednika skupština je izglasala jednoglasno.

Predsjednik Mrković je obećao da će u saradnji sa opštinskom upravom i sponzorima kluba izvršiti finansijsku konsolidaciju FK Mladost.

Novoizabrani rukovodioci već su razgovarali sa načelnikom Opštine Ognjenom Milinkovićem. Na sastanku se govorilo o budućoj saradnji opštinske uprave i FK Mladost , te što bržem rješavanju gorućih problema u funkcionisanju kluba.

Bojan Mrković i Siniša Zirojević važe za legende gatačke Mladosti. Mrković je dugogodišnji kapiten, a Siniša Zirojević u klubu je pedeset godina. Bio je akter prve utakmice Fudbalskog kluba Mladost. Sjeća se vremena kada je na gradski stadion dolazila ekipa Troglava iz Livna, čiji je trener bio Vladimir Beara. Čitav grad došao je na stadion da pozdravi legendu jugoslovenskog fudbala, ali je Bearina ekipa iz Gacka ispraćena sa pet golova u mreži.

Inače, gatačka Mladost odgodila je utakmicu 1. kola na drugoligaškom Istoku sa Proleterom u Dvorovima za 25. avgusta, a sezonu bi trebali započeti ovog viknda gostovanjem u Brodcu kod Jedinstva.