Nastavljajući sa sjajnim partijama na svom terenu fudbaleri Sutjeske savladali su Krupu sa 1:0 u derbiju 12. kola Prve lige Republike Srpske.

U sjajnom ambijentu pred 1.500 gledalaca rivali su prikazali premijerligaški fudbal, a Fočaci su slavili golom veterana Dejana Raševića iz 74. minuta na asistenciju kapitena i najboljeg aktera susreta Nikole Mojovića.

Domaćin je tokom svih 90 minuta bio bolji, sa više izglednih prilika od kojih su samo jednu iskoristili, ali im je i to bilo dovoljno za slavlje.

– Diktirali smo igru tokom cijele utakmice i zasluženo pobijedili, čime smo još jednom pokazali da nismo slučajno u vrhu tabele. Mislim da je Sutjeska sada tamo gdje joj je mjesto i da ima snage i kvaliteta da tu ostane. Što se tiče same utakmice, mislim da je publika mogla da bude i više nego zadovoljna onim što je vidjela na terenu. Navijači su nam dali vjetar u leđa, bili su definitivno naš 12. igrač, a ovo je pobjeda cijelog tima, stručnog štaba i rukovodstva Sutjeske koja napokon ima jednu zdravu fudbalsku priču – poručio je Nikola Mojović u izjavi za “Glas Srpske” .