“FK Mladost” trijumovao na turniru u Kotor Varošu

Ekipa “FK Mladost” pobjednik je 51. tradicionalnog turnira u malom fudbalu “Kotor Varoš 2018”, savladavši u finalu sastav “SU Drinić” rezultatom 1:0.
Igrač odluke i strijelac jedinog gola u finalnom susretu bio je Mladen Đukić.
Za najboljeg golmana turnira proglašen je Milen Kutić, dok je najbolji igrač Lale Bašić, članovi pobjedničkog tima. Epitet najboljeg strijelca ponio je Siniša Đaković iz “Pekare Obeliks”.


U konkurenciji preduzeća i javnih ustanova “Drmal” je u finalu savladao “Sportek 1” poslije boljeg izvođenja penala rezultatom 3:2, dok je u borbi za treće mjesto “Sim Tehnik 2” nadvisio “Opštinu Kotor Varoš”.
Najbolji golman je Nemanja Smiljić (Dermal), najbolji strijelac Srđan Jurić (Sim Tehnik 2), a najbolji igrač Ahmet Hibić (Dermal).
Kod mlađih pionira prvo mjesto je osvojila ekipa “Pekara Obeliks”. U pionirskoj konkurenciji trijumfovala je ekipa “RM Print”. Član pobjedničke ekipe Ivan Stojanović je proglašen za najboljeg pojedinca turnira, a njegov saigrač Marko Bogdanić je najbolji golman.
Odličan posao tokom trajanja turnira obavio je sudijski par Slađan Škrbić i Dragan Ličina.
Nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i direktor JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Dragan Zeljković.
Osim pehara, diploma, medalja i novčanih nagrada najuspješnijim pojedincima su uručene i robne nagrade, a obezbijedili su ih butik “Best”, “Luteks”, “Pekara Obeliks”, “Žitopeka” i prodavnica bijele tehnike, kućanskih aparata i drugih proizvoda “Zeus”.
Na turniru, koji je trajao sedam dana, učestvovale su 43 ekipe u četiri uzrasne kategorije, a organizatori su bili opština Kotor Varoš i JU “Centar za kulturu, sport i informisanje”.