Miroslav Kršić novi je predsjednik PFS Doboj. On je na večerašnjoj vanrednoj sjednici Skupštine PFS Doboj jednoglasno izabran, pošto je za njegov izbor glasalo svih 20 prisutnih delegata. Inače, Kršić je i prvi čovjek novog premijerligaša Sloge iz Doboja, sa kojom je ostvario istorijski uspjeh plasmanom u najviši rang u BiH. PFS Doboj je drugi po veličini područni fudbalski savez, a ostao je bez predsjednika, na Skupštini saveza, 2. marta ove godine, kada je dotadašnji predsjednik Petar Jelić podnio ostavku.

Novoizabrani predsjednik PFS Doboj zahvalio se delegatima na podršku i uputio poziv svim opštinskim i gradskim savezima u PFS Doboj da zajedničkim snagama rade na jačanju fudbalskom sporta na dobojskoj regiji.

U nastavku sjednice, za novog potpredsjednika imenovan je Dado Petrović iz Broda, dok je za novog člana IO PFS Doboj podršku delegata dobio Mario Đuran iz Modriče.

Usvojen je izvještaj o radu za 2021. godinu, kao i Program rada saveza za 2022. godine.

Delegati nisu podržali finansijski izvještaj PFS Doboj za 2021. godinu.

Skupštini PFS Doboj prisustvovali su Vico Zeljković, predsjednik FSBiH i FSRS, kao i Ognjen Valjić, generalni sekretar FSRS.